dimarts, 14 de juny del 2016

Recepta truita de patates

Truita de patates


Aquesta recepta és de Jon Gòmez            .

INGREDIENTS:                         Nombre de racions: 4
Quantitat    Unitat Producte
  120   ml        oli d’oliva
  700 g           patates
    ...      l            ......
0,0008         kg           sal
   4              -            ous
ESTRIS DE CUINA: pelador, bol, cullera, paella...
TÈCNIQUES CULINÀRIES: - TIPUS DE TALL: rodanxes fines...
                - MÈTODES DE COCCIÓ: bullit i fregit
ELABORACIÓ:

Pelem les patates i les tallem a rodanxes fines, procurant que totes siguin de mida uniforme. Les deixem en aigua calenta durant 15 minuts i posem una paella amb oli d'oliva abundant al foc.

Sense donar temps a que l'oli s'escalfi, hi afegim les patates i deixem que es vagin fregint molt poc a poc.
Traiem les patates i les escorrem bé l'oli i les posem en un bol gran. Batem els ous i els afegim al bol, remenant amb una forquilla perquè es barregin bé els tres ingredients.

Quallem la truita en una paella amb unes cullerades d'oli durant uns tres o quatre minuts i li donem la volta.
PRESENTACIÓ DEL PLAT:
COMENTARIS NUTRICIONALS:
   
Conté un 75% de hidrats de carbóni.
OBSERVACIONS SANITÀRIES:
   Pot conservar-se en un lloc fresc i sec durant més de tres dies i després es pot recalentar
TRUCS:
A l’hora de donar-li la volta es pot comprar una paella especial doble per ruites.
OBSERVACIONS PERSONALS:
Està sencillament bona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada