Truita de patates
Aquesta recepta és de Jon Gòmez .
INGREDIENTS: Nombre de racions: 4
Quantitat Unitat Producte
120 ml oli d’oliva
700 g patates
... l ......
0,0008 kg sal
4 - ous
|
ESTRIS DE CUINA: pelador, bol, cullera, paella...
TÈCNIQUES CULINÀRIES: - TIPUS DE TALL: rodanxes fines...
- MÈTODES DE COCCIÓ: bullit i fregit
|
ELABORACIÓ:
Pelem les patates i les tallem a rodanxes fines, procurant que totes siguin de mida uniforme. Les deixem en aigua calenta durant 15 minuts i posem una paella amb oli d'oliva abundant al foc.
Sense donar temps a que l'oli s'escalfi, hi afegim les patates i deixem que es vagin fregint molt poc a poc.
Traiem les patates i les escorrem bé l'oli i les posem en un bol gran. Batem els ous i els afegim al bol, remenant amb una forquilla perquè es barregin bé els tres ingredients.
Quallem la truita en una paella amb unes cullerades d'oli durant uns tres o quatre minuts i li donem la volta.
|
PRESENTACIÓ DEL PLAT:
|
COMENTARIS NUTRICIONALS:
Conté un 75% de hidrats de carbóni.
|
OBSERVACIONS SANITÀRIES:
Pot conservar-se en un lloc fresc i sec durant més de tres dies i després es pot recalentar
|
TRUCS:
A l’hora de donar-li la volta es pot comprar una paella especial doble per ruites.
|
OBSERVACIONS PERSONALS:
Està sencillament bona.
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada