PASTÍS CREMÓS DE XOCOLATA
FOTOGRAFIA
Aquesta recepta és de… .
INGREDIENTS: Nombre de racions: 4 persones
|
ESTRIS DE CUINA: motllo, cassó, espàtula, bol, varetes, colador o tamissador.
TÈCNIQUES CULINÀRIES: - MÈTODES DE COCCIÓ: Forn
|
ELABORACIÓ:
Per començar, escalfeu el forn a 190 graus, prepareu el motllo, rodó i metàllic, de 22 cm de diàmetre: unteu-lo primer amb mantega i després amb farina o amb un esprai vegetal.
A continuació, foneu la xocolata i la mantega tot junt en un cassó al foc, uns 2 minuts, el temps just de veure que es fon una miqueta però sense fondre's del tot. Ha de quedar completament desfet. Mentrestant, aneu-ho remenant perquè no s'enganxi i es barregi bé.
Després, en un bol fora del foc barregeu la xocolata fosa i el sucre amb l'ajut d'unes varetes manuals, deixeu-ho refredar una mica, afegiu-hi els ous, un per un, barregeu-ho tot ben barrejat amb les varetes, poseu-hi la farina amb un tamisador (o amb un colador de malla fina) i barregeu-la bé.
Tot seguit, aboqueu la massa al motllo i poseu-la al forn durant 22 minuts. Ha de quedar lleugerament tremolós pel mig.
I ja per acabar, deixeu-lo refredar, desemmotlleu-lo i ja podeu servir-lo.
|
PRESENTACIÓ DEL PLAT:
|
COMENTARIS NUTRICIONALS:
Conté algun tipus d'al·lèrgens?
Conté nutrients indicats per a...
|
OBSERVACIONS SANITÀRIES:
Si volem menjar el pastís aquell mateix dia o un dia despues recomanem guardar-lo a la nevera. En cas de que el pastís fos per un o altres dies despues d’haver-lo fet us aconsello gurdar-lo al congelador.
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada