Pastís de fruites del bosc
FOTOGRAFIA
Aquesta recepta és de… .
INGREDIENTS: Nombre de racions: 4 persones
|
ESTRIS DE CUINA: pelador, bol, cullera, bàscula, ratllador, colador, paella, ...
TÈCNIQUES CULINÀRIES: - TIPUS DE TALL: juliana, jardinera, ...
- MÈTODES DE COCCIÓ: bullit, fregit, guisat,
a la planxa, al bany maria, ...
|
ELABORACIÓ:
1. Abocar la farina, la Maizena, les ametlles i el sucre a la batedora i triturar. Afegiu-hi la margarina trossejada i l'ou i batre fins a fer una massa.
2. Introduir la massa en motlles de cassoletes individuals o en un de gran. Deixar-la reposar durant 20 minuts a la nevera.
3. Preescalfar el forn a 180ºC. Un cop assolida la temperatura, coure la massa durant 20 minuts.
4. Barrejar la melmelada de fruites del bosc amb el suc de llimona.
5. Desemmotlleu el pastís o les cassoletes i untar amb la barreja.
6. Decorar el pastís amb gerds i mores.
|
PRESENTACIÓ DEL PLAT:
|
COMENTARIS NUTRICIONALS:
Conté gluten.
|
OBSERVACIONS SANITÀRIES:
Per una persona intolerant al gluten, hauria de ser tot de Maizena perquè d’altra banda la farina normal porta gluten.
Deixa-ho reposar o guarda-ho a la nevera.
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada