dimarts, 14 de juny del 2016

Pastís de fruites de bosc

Pastís de fruites del bosc



FOTOGRAFIA
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhLKZJ9yFwWK3zlE__n4tTWQuhwCxy7Ot7k0AeTC94JusOzdos2nFlLe3h8URketZMbZ1A-HFSTsdkb8ZBJbjjXIrIExS_qA-p9CFRXhScJu8VMlGNGq1fixYBybVvw1mbitXGuWjRjLXY/s640/Pasti%25CC%2581s+de+xoco%252C+fruites+del+bosc+i+mascarpone.jpg

Aquesta recepta és de…             .

INGREDIENTS:                                     Nombre de racions: 4 persones
           
  • Per a la massa:
    • 100 g de farina
    • 75 g de Maizena
    • 50 g d’ametlles
    • 70 g de sucre
    • 120 g de Margarina Tulipán
    • 1 ou
  • Per la pasta:
    • 1 pot de Melmelada de fruites del bosc
    • 1/2 Llimó
    • 125 g de “Frambuesas”
    • 125 g de Mores
ESTRIS DE CUINA: pelador, bol, cullera, bàscula, ratllador, colador, paella, ...
                       
TÈCNIQUES CULINÀRIES: - TIPUS DE TALL: juliana, jardinera, ...
                            - MÈTODES DE COCCIÓ: bullit, fregit, guisat,
                                a la planxa, al bany maria, ...
ELABORACIÓ:
         1. Abocar la farina, la Maizena, les ametlles i el sucre a la batedora i triturar. Afegiu-hi la margarina trossejada i l'ou i batre fins a fer una massa.
    2. Introduir la massa en motlles de cassoletes individuals o en un de gran. Deixar-la reposar durant 20 minuts a la nevera.
    3. Preescalfar el forn a 180ºC. Un cop assolida la temperatura, coure la massa durant 20 minuts.
    4. Barrejar la melmelada de fruites del bosc amb el suc de llimona.
    5. Desemmotlleu el pastís o les cassoletes i untar amb la barreja.
    6. Decorar el pastís amb gerds i mores.
       
PRESENTACIÓ DEL PLAT:
    http://lh5.ggpht.com/_X6WL_9EGeN0/TOA70fFnjcI/AAAAAAAACSE/5PUXJc0xYKk/s800/pastis%20del%20bosc.JPG   
COMENTARIS NUTRICIONALS:
Conté gluten.
OBSERVACIONS SANITÀRIES:
   Per una persona intolerant al gluten, hauria de ser tot de Maizena perquè d’altra banda la farina normal porta gluten.   
Deixa-ho reposar o guarda-ho a la nevera.           
           
           

                   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada