dimarts, 14 de juny del 2016

Partís de Xocolata

Pastís de xocolata



Aquesta recepta és Tamara Riera             .

INGREDIENTS:                         Nombre de racions: ...
Quantitat    Unitat Producte
  4                          ous
   1 i ½ got                   farina
  1 got               nesquik
  ½ got                    oli de girasol
½ got                       llet
16                  g        llevat
                               mantega
ESTRIS DE CUINA: 1 bol, batedor, 1 safata,
TÈCNIQUES CULINÀRIES: - TIPUS DE TALL: triangular
                - MÈTODES DE COCCIÓ: al forn
ELABORACIÓ:
Posa a escalfar el forn a dalt i a baix. Barreja tots els ingredients amb la batedora elèctrica i posa'ls a un motlle d'aproximadament 24 centímetres de diàmetre prèviament untat amb mantega abundant. Posa el pastís al forn i treu-lo quan vegis que ha acabat de pujar i està torradet per dalt. Quan creguis que està fet punxa la massa amb un escuradents i di encara et surten restes de massa deixa'l una estona més.
PRESENTACIÓ DEL PLAT:
COMENTARIS NUTRICIONALS:
   371kcal/100g
OBSERVACIONS SANITÀRIES:
   Conservar entre 1 o 2 dies a la nevera.
TRUCS:
OBSERVACIONS PERSONALS:
Bon sabor i está al punt de textura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada