Pastís de xocolata
Aquesta recepta és Tamara Riera .
INGREDIENTS: Nombre de racions: ...
Quantitat Unitat Producte
4 ous
1 i ½ got farina
1 got nesquik
½ got oli de girasol
½ got llet
16 g llevat
mantega
|
ESTRIS DE CUINA: 1 bol, batedor, 1 safata,
TÈCNIQUES CULINÀRIES: - TIPUS DE TALL: triangular
- MÈTODES DE COCCIÓ: al forn
|
ELABORACIÓ:
Posa a escalfar el forn a dalt i a baix. Barreja tots els ingredients amb la batedora elèctrica i posa'ls a un motlle d'aproximadament 24 centímetres de diàmetre prèviament untat amb mantega abundant. Posa el pastís al forn i treu-lo quan vegis que ha acabat de pujar i està torradet per dalt. Quan creguis que està fet punxa la massa amb un escuradents i di encara et surten restes de massa deixa'l una estona més.
|
PRESENTACIÓ DEL PLAT:
|
COMENTARIS NUTRICIONALS:
371kcal/100g
|
OBSERVACIONS SANITÀRIES:
Conservar entre 1 o 2 dies a la nevera.
|
TRUCS:
|
OBSERVACIONS PERSONALS:
Bon sabor i está al punt de textura.
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada