dimarts, 14 de juny del 2016

Pizza Margarita

Pizza Margarita


Aquesta recepta és de anónim            .

INGREDIENTS:                         Nombre de racions: 6
Quantitat    Unitat Producte
  170    g         formatge mozzarella
    63          ml       oli d’oliva
      2    g         d’alls
   0,007       kg        d’alfàbrega
   4-5         -          de tomàquets
 500          g         de farina
ESTRIS DE CUINA: untador, ganivet
TÈCNIQUES CULINÀRIES: - TIPUS DE TALL: triangular
                - MÈTODES DE COCCIÓ: al forn (de llenya)
ELABORACIÓ:
         
Escalfa el forn a 180º. Barreja l'oli d'oliva i l'all i deixa a un costat. Estira la massa de la pizza i raspalla la massa amb la preparació d'oli. Col·loca elqueso muzarrella sobre la piza deixant una vora per l'escorça. Cobreix amb rodanxes de tomàquet i amb l'alfàbrega. S'enforna la pizza durant 10-15 minuts o fins que la massa estigui lleugerament daurada. Retira la pizza i deixa refredar durant uns 10 minuts abans de tallar.
COMENTARIS NUTRICIONALS: Té una gran quantitat de aliments frescsi té caloríes.
 
OBSERVACIONS SANITÀRIES:
  És pot guardar tot el temps necessari dins d’un congelador.
OBSERVACIONS PERSONALS: Surt millor en un forn de llenya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada