Pizza Margarita
Aquesta recepta és de anónim .
INGREDIENTS: Nombre de racions: 6
Quantitat Unitat Producte
170 g formatge mozzarella
63 ml oli d’oliva
2 g d’alls
0,007 kg d’alfàbrega
4-5 - de tomàquets
500 g de farina
|
ESTRIS DE CUINA: untador, ganivet
TÈCNIQUES CULINÀRIES: - TIPUS DE TALL: triangular
- MÈTODES DE COCCIÓ: al forn (de llenya)
|
ELABORACIÓ:
Escalfa el forn a 180º. Barreja l'oli d'oliva i l'all i deixa a un costat. Estira la massa de la pizza i raspalla la massa amb la preparació d'oli. Col·loca elqueso muzarrella sobre la piza deixant una vora per l'escorça. Cobreix amb rodanxes de tomàquet i amb l'alfàbrega. S'enforna la pizza durant 10-15 minuts o fins que la massa estigui lleugerament daurada. Retira la pizza i deixa refredar durant uns 10 minuts abans de tallar.
|
COMENTARIS NUTRICIONALS: Té una gran quantitat de aliments frescsi té caloríes.
|
OBSERVACIONS SANITÀRIES:
És pot guardar tot el temps necessari dins d’un congelador.
|
OBSERVACIONS PERSONALS: Surt millor en un forn de llenya.
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada