Pancakes
Aquesta recepta és de Aran Sanchiz .
INGREDIENTS: Nombre de racions: 4 persones
3 ous
1 pessic de sal
½ litre de llet
250gr. de farina cernida
1 cullerada d’oli + prop de 5 unces d’oli per cuinar
2 cullerades de sucre en pols
Una cullerada de Rom o Gran Marnier (opcional)
|
ESTRIS DE CUINA: Paella o paella antiadherent, una crepera
TÈCNIQUES CULINÀRIES: - TIPUS DE TALL: Rodona
- MÈTODES DE COCCIÓ: Escalfant
|
ELABORACIÓ:
Col·locar la farina en una font, en un recipient.
Trencar els ous i col·locar-los al centre de la font.
Incorporar un batedor gradualment per la farina que està a la vora.
A continuació afegir a poc a poc el quart de llet.
Quan la barreja es suau i sense grumolls afegir la resta de la llet, remenant constantment.
S’obté un fluid i suau.
Remenar la massa de nou un segons, abans de cuinar-ho.
Ficar-ho al foc alt, i anar mirant i controlant que no pugi massa.
Quan la superfície ja no és qualsevol liquid, ho podem treure amb una forquilla.
Donar la volta amb una espàtula de ferro i cuinar-ho un minut més i retirar el foc i gaudir d’una deliciosa crep calenteta
|
PRESENTACIÓ DEL PLAT:
|
COMENTARIS NUTRICIONALS:
|
OBSERVACIONS SANITÀRIES:
|
TRUCS:
Sucre moreno Rodanxes de plàtan i xocolata fosa Crema de Castanyes
Melmelada Bola de gelat de vainilla, mel Coco ratllat...
|
OBSERVACIONS PERSONALS:
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada