PASTIS DE POMA
Aquesta recepta és d’Internet .
INGREDIENTS: Nombre de racions: ...
per a 10 o 12 persones
|
ESTRIS DE CUINA:. batedora, una forquilla, pinzell per gelatina, un bol,un plat gran
TÈCNIQUES CULINÀRIES: - TIPUS DE TALL: laminat
- MÈTODES DE COCCIÓ: al forn
|
ELABORACIÓ:
Escalfar el forn a 160º.
Pelar 3 pomes i 1/2, posar-hi una mica de suc de llimona, i triturar-les amb la batedora o amb termomix.
Batre els ous amb el sucre, el sucre vainillat, la llet i l'oli d'oliva, afegir la farina tamisada.
Barrejar-hi el triturat de poma.
Posar la pasta de full en un motlle, punxar-la amb una forquilla, i abocar-hi el preparat anterior.
Pelar les pomes que ens queden, tallar-les a grills, i decorar tota la superfície del pastís.
Enfornar durant 1 hora a 160º.
Desfem la gelatina al bany maria.
Traiem el pastís del forn i mentre està encara calent, el pintem amb la gelatina per donar-li lluentor.
Posar-lo a la nevera i servir fred.
|
PRESENTACIÓ DEL PLAT:
|
COMENTARIS NUTRICIONALS: Conté gluten, sucre,llet
|
OBSERVACIONS SANITÀRIES:
No és pot congelar i s’ha de guardar a la nevera pot durar uns cuants dies i fins i tot dos setmanes
|
TRUCS: És millor fer-lo el dia abans per què sigui ben fred.
Per les quantitats, he utilitzat un motlle desmuntable de 28cm. de diàmetre, i 3'5cm. d'alçada. Les ondulacions de la pasta estan fetes amb els dits.
Si no disposeu de gelatina de poma, us pot servir melmelada de préssec.
|
OBSERVACIONS PERSONALS: Aquest pastís és molt bo i molt fàcil de fer.
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada