INGREDIENTS: Nombre de racions: ...
Quantitat Unitat Producte
100 ml aigua
500 g espaguettis
120 g xampinyons
200 g bacon
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ESTRIS DE CUINA: pelador, bol, cullera, bàscula, ratllador, colador, paella, ...
TÈCNIQUES CULINÀRIES: - TIPUS DE TALL: juliana, jardinera, ...
- MÈTODES DE COCCIÓ: bullit, fregit, guisat,
a la planxa, al bany maria, ...
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ELABORACIÓ:
Primerament tenim que preparar una olla amb un litre d’aigua aproximadament , segudiamnet esperem a que l’aigua bulli, a continuacio afegim els espaguetis, els deixem coure uns 15 minuts.
Quan estan bullits els escorrim i els remullem amb aigua freda perque no s’estovin, a la mateixa olla afegim oli, el bacon i els xampiñons esperem a que es coguin i posem la nata quan comensin a sortir unes bombolles a la nata afegim els espaguetis i els remenem molt i molt be per ultim fiquem un ou perqué els espaguetis esituguin molt cremosos.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
PRESENTACIÓ DEL PLAT:
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
COMENTARIS NUTRICIONALS:
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
OBSERVACIONS SANITÀRIES:
No és pot congelar, pero es pot deixar a la nevera uns 3 dies com a molt.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
TRUCS:
Al final quede molt be posar-hi una fulla de julivert.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
OBSERVACIONS PERSONALS:
És una recepta molt bona i rapida per esportistes ja que dona una quanitat molt gran d’energia.
|
dimarts, 14 de juny del 2016
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada