CANELONS
.
INGREDIENTS: Nombre de racions: 4 persones
|
ESTRIS DE CUINA: Olla, cassola, picadora, paella, batedor de baretes.
MÈTODES DE COCCIÓ: bullit, sofregir
|
ELABORACIÓ:
1.Talleu la carn per rostir a daus i les verdures també.
2.En una cassola, poseu-hi oli i llard, rossegeu la carn salpebrada ben daurada i retireu-la.
3.Poseu-hi les verdures i sofregiu-les.
4.Un cop sofregides, torneu a posar-hi la carn i afegiu-hi el vi ranci. Tapeu la cassola. Aneu-ho remenant de tant en tant perquè no s’enganxi, fins que estigui cuita la carn.
5.Poseu-hi el fetge tallat a trossos i deixeu-ho coure 5 min més.
1.Per a la beixamel: poseu la llet al foc i lligueu-la amb un roux de mantega i farina.
2.Afegiri-hi sal, pebre i nou moscada i reserveu-ho.
3.Tritureu la carn rostida i barregeu-hi la meitat de la beixamel.
4.Estireu les plaques de pasta i farciu-les amb una mànega pastissera.
5.En una placa per anar al forn, poseu-les ben cobertes de beixamel i deixeu-les 20 min, amb el formatge ratllat per sobre.
|
PRESENTACIÓ DEL PLAT:
|
OBSERVACIONS SANITÀRIES:
Caducitat mitja de 30 dies amb l'envàs tancat i refrigerat correctament
|
TRUCS: Moltes vegades no tothom li agrada el formatge, es opcional tot i que jo me’n fico però al saber que si me’n sobre no en fico perquè després de descongelar-lo no m’agrada la seva olor i en fico en el moment de posar-lo al forn i que ja s’ha descongelat.
|
OBSERVACIONS PERSONALS:
He triat aquesta recepta bàsicament perquè la meva mare sol preparar-n’hi casi cada mes dos vegades cada dos setmana, m’agrada també molt els d’espinacs però m’ha semblat millor fer aquests perquè bàsicament són els que mengue tothom.
|
DIANA FAGADAR
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada