dimarts, 14 de juny del 2016

Recepta de l'Aina sans

PASTÍS SACHER




Aquesta recepta és d’Internet       .

INGREDIENTS:                                               6 persones
Pel pa de pessic:

200    g           sucre
100        g           ametlles en pols
50          g           farina
50          g           xocolata al 70%
25          g           cacau en pols
50          g           mantega
5                        ous
Per la trufa:
160       g         nata líquida
125       g         xocolata de cobertura
Per la cobertura:
150      ml        nata líquida
150      g          xocolata de cobertura
75        g          mantega
Pel farcit:
Almívar
Melmelada de gerds
QUE NECESSITEM: 3 Pots, 1 Bol, 1 Pot de vidre, 1 Plata, 1 cullera petita, 1 Ganivet, 1 Batedora
- TIPUS DE TALL: Trossejat
- MÈTODES DE COCCIÓ: Al bany Maria i Al micrones
ELABORACIÓ:
El pa de pessic:
Separar els rovells de les clares de 3 ous. Separar 60g de sucre del total.
Barrejar la farina d’ametlla amb els 170g de sucre restants. Afegir els 3 rovells d’ou i els 2 ous sencers d’un a un, incorporant bé abans d’afegir el següent.
Fondre la xocolata i la mantega al microones a baixa potència. Afegir-la a la barreja anterior.
Muntar les clares a punt de neu amb el sucre reservat. Incorporar-les amb suavitat a la barreja.
Afegir amb suavitat la farina i el cacau tamisats.
Estendre bé la barreja en una safata de forn, ha de quedar d’1cm de gruix. Coure-ho uns 8 – 10 minuts a 200º amb el forn ja calent.
La trufa:
Escalfar la nata líquida. Quan arrenqui el bull, abocar-la sobre la xocolata trossejada. Esperar 2 minuts i barrejar bé fins a obtenir una mescla homogènia. Reservar a la nevera unes hores.
La cobertura:
Escalfar la nata líquida. Quan arrenqui el bull abocar-la sobre la xocolata trossejada i la mantega a trossets. Esperar 2 minuts i barrejar bé fins a obtenir una mescla homogènia. Mantenir-la calenta en un bany Maria fins el moment d’utilitzar.
El muntatge:
Tallar les planxes de pa de pessic en la forma desitjada. Posar una base de pa de pessic, humitejar-la amb almívar i cobrir-la d’una capa de melmelada. Tapar amb una segona planxa de pa de pessic, humitejar-la amb almívar i cobrir-la amb una capa de trufa. Tapar amb una tercera capa de pa de pessic, humitejar-la amb almívar i cobrir-la amb una finíssima capa de trufa. Abocar la cobertura de xocolata pel damunt i deixar refredar.
Bon profit!

          
PRESENTACIÓ DEL PLAT:
COMENTARIS NUTRICIONALS:
  Conté gluten
  Conté grasses
OBSERVACIONS SANITÀRIES:
  No és pot tindre més d’una setmana, és guarda a la nevera
TRUCS:
Fes-ho un dia abans perquè l’endemà estarà més reposada i més bo quedarà el pastel
OBSERVACIONS PERSONALS:
És molt bo ja que a mi m’encana la xocolata

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada